Wij verzorgen muurschilderingen, graffiti kunst, 3d straatschilderingen en nog veel meer.

InvaderWij zijn gespecialiseerd in het maken van murals dat kan in allerlei vormen van groot tot klein van grote vlakken tot gedetailleerd. We werken in verschillende stijlen dus we kunnen veel verschillende opdrachten aan. We kunnen een project van het begin tot het eind uitvoeren. Dat betekent in overleg met de opdrachtgever bedenken wat er op de muur of wand moet komen. Schetsen, uitwerken van details en kleur keuzes. We kunnen de muur ook voorbereiden met een grond laag indien nodig. Daarna gaan we aan het werk om het project uit te voeren. Met als einddoel een super toffe muurschildering waar zowel de opdracht gever, wij en andere mensen blij van worden.

We zijn ervaren graffiti specialisten. Vanaf jongs af aan zijn we al bezig met spuitbus kunst. In de loop der jaren hebben we ons flink ontwikkeld en zijn we meester geworden in verschillende spuitbus/graffiti technieken. Het voordeel van spuitbus kunst is dat de verf meestal erg goed is en dat je goed verschillende effecten kan gebruiken. De spuitbus kan ook gebruikt worden in combinatie met grote muurschilderingen om meer detail aan te brengen.

Naast graffiti letters maken we ook vrolijke cartoons of figuratieve beelden. Naarmate de wens van de opdrachtgever kijken we wat er voor dit project nodig is.

KMS decorNaast murals beschilderen we ook verschillende soorten objecten. Dat kan van klein tot groot zijn, rijdend of staand. We kunnen bijvoorbeeld een oude bus helemaal omtoveren tot met een super vette schildering in graffiti stijl. Of we maken een mooi typografiche sign painting op een aude auto. Het kan allemaal de mogelijkheden zijn bijna oneindig.

Naast rijdende objecten kunnen we ook meubulair pimpen zoals picknic tafels, stoelen, bankjes noem maar op. Wil je ook een beschilderd object of decor in een passende stijl? neem dan contact met ons op.

Trouwerij signing Naast dat we veel met spuitbus werken werken we ook graag met roller en kwast. Dit kan op klein en groot formaat zijn. De drager kan een muur, paneel, canvas of object zijn. Om een voorbeeld te geven we maken veel signpaint dingen zoals een bord met BAR of FOOD in de vorm van een pijl eventueel met licht er in gemonteerd. We maken ook regelmatig vrijwerk in de vorm van schilderijen, banners en panelen. Informeer naar de opties of een schilderij in opdracht.

Concept

Samen met de opdrachtgever gaan we kijken wat er nodig is voor een bepaald project. Wij gaan hierover brainstormen en komen zo tot een aantal goede ideeën welke we uit werken tot een aantal sterke concepten.

Ontwerp

Als het concept duidelijk is gaan we schetsen, wordt dit vervolgens met de opdrachtgever besproken en zo nodig aangepast. Na de schetsfase gaan we alles uitwerken en bepalen we de details, vorm en kleur. Het ontwerpplan wat hier uit komt vormt de basis voor het project.

Uitvoering

Als we het ontwerp proces hebben afgerond is het tijd voor de uitvoering. Indien nodig zorgen we voor een juiste ondergrond behandeling. Vervolgens kunnen we echt aan de slag en wordt het ontwerp overgebracht op de wand. Zo leveren we altijd een geweldig eindresultaat af!