Wij streven naar originaliteit en kwaliteit.

Van klein tot groot we kunnen elk project aan.

Wij zijn creatief

We hebben jaren lange ervaring in de creatieve industrie, waaronder; grafisch ontwerp, illustratie, workshops en event design.

Wij denken mee

Wij kunnen elk project aan en denken graag mee met de opdrachtgever om zo tot een goed concept te komen.

Wij leveren kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in  het vaandel, we streven naar tevredenheid voor beide partijen.

ONZE MISSIE IS OM MEER KUNST EN KLEUR IN DE OPENBARE RUIMTE TE BRENGEN!

  • We zijn een creatief collectief bestaande uit ervaren kunstenaars en artiesten, met als specialisatie het maken van muurschilderingen.
  • Een collectief van meerdere artiesten betekent dat we verschillende manieren van werken in verschillende stijlen kunnen aanbieden.
  • Elke opdracht vraagt om een eigen aanpak, zo kijken we samen met de opdrachtgever wat de beste oplossing en stijl voor een specifiek project kan worden.
  • Het ontwerp proces komt voort uit een concept, daarna volgt een plan van aanpak en als laatste worden hier de schetsen op gebaseerd.
  • Daarna kan samen besloten worden hoe het eindresultaat eruit moet gaan zien.
  • Naast opdrachten maken we ook eigen werk,  zoals eigen graffiti werk en muurschilderingen neem een kijkje bij onze projecten.
  • Graag bespreken we de mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie of thee op onze kantoorboot op de Ceuvel of de Hoop.

Wij werken met verschillende artiesten.

Matthijs
MatthijsArtiest
Opgeleid als grafisch ontwerper om daarna de kunstacademie af te hebben gerond. Werkt al jaren als kunstenaar en illustrator. Veel ervaring met spuitbustechnieken maar ook behendig met kwast en roller. Zijn stijl omschrijft zich als; expressief, grafisch en figuratief.
Ganesh
GaneshArtiest
Eerst opgeleid als grafisch ontwerper om daarna een hogeschool der kunsten af te ronden. Werkt al jaren als decorbouwer en creatief schilder. Veel ervaring met spuitbustechnieken maar is ook behendig met de airbrush. Zijn stijl omschrijft zich als; kleurrijk, gedetailleerd en met oog voor grafische vormgeving.